Food hygiene and preservation, a matter of vital importance in Florida (+Audio)

Florida, May 16 – The correct preparation and preservation of food, at home and in public establishments, is an issue whose importance is reinforced in these days of intense heat.

This is expressed by Odelkis Pola Gómez, deputy director of the Municipal Directorate of Hygiene, Epidemiology and Microbiology of Florida, who, interviewed by journalist Pedro Pablo Sáez Herrera, offered details about the importance of taking care of food safety in private units and establishments, and the danger of street sales.

Comparte en redes sociales

Acerca de Pedro Pablo Sáez Herrera

Licenciado en estudios Socioculturales de la Universidad de Camagüey. Diplomado en Periodismo. Labora como periodista en Radio Florida atendiendo sectores como Salud Pública, la Asociación Nacional de Agricultores Pequeños, Trabajo y Seguridad Social, entre otros. Contactos: Twitter: @SanPPZeta Facebook: Pedro Pablo Sáez

Ver todas las entradas de Pedro Pablo Sáez Herrera →

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *